БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: При покупка над 50 лв. доставката до личен адрес или офис на Спиди в цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ НА BRANDSOUTLET.BG


1. Доставките от BrandsOutlet.bg се извършват според нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, с куриерски фирма СПИДИ или ЕКОНТ ЕКСПРЕС, до офис на куриера или личен адрес.

2. Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ, преди заплащането, според правилата на конкретния куриер.

3. При поръчки над 50.00 лв. с вкл. ДДС, получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ до личен адрес или офис на куриера.

4. Цените за доставка, която не попада в условията за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се изчисляват автоматично при генериране на поръчката.

5. BrandsOutlet.bg предлага услугата ПРАВО НА ИЗБОР при поръчка на повече от един модел с право да заплатите само избраните след проба модели. Услугата се предлага само при доставка с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Цената за доставка се изчислява автоматично според стойността на добавените в количката артикули.

6. Куриерските разходи за връщане, след направен ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ или ПРАВО НА ИЗБОР са за сметка на клиента.

7. За всички клиенти от гр. Русе и гости на града предлагаме БЕЗПЛАТНО получаване от офиса на BrandsOutlet.bg, който се намира в центъра на града на адрес:
гр. Русе, пл. „Д-р Мустаков 2, ет.3 - в Бизнес сграда в района на Американското пазарче

8. BrandsOutlet.bg приема плащане за доставените поръчки, единствено като НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ под формата на ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (ППП), на база на сключени договори с куриерските служби, за което по закон не се издава фискален бон. Задължението за издаване на финансов документ при ППП е на куриера. Моля изисквайте своя документ за извършеното плащане от куриерската фирма, приела плащането!

9. Всички поръчки, направени на BrandsOutlet.bg, са придружение с :
 - потвърдена електронна поръчка, която Ви е изпратена на е-мейл адреса, посочен от Вас.
 - изходящ складов документ за изпратените артикули.
 - товарителница, удостоверяваща доставката на пратката по куриер.
 - ако желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура за направената покупка, моля да се свържете с нас по е-мейл, телефон, през профила си на BrandsOutlet.bg или да отбележете това свое желание при генериране на поръчката като коментар.

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМЛИВО ПОЛЗВАНЕ НА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

 - Поръчаният артикул се доставя на посочения от Потребителя адрес или офис на куриер. Потребителят поема задължението да осигури достъп до адреса и възможност за получаване на пратката.

 - Поръчаната стока се доставя от куриера, подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

 - Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Brandsoutlet.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

 - В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.