Как да избереш перфектния чифт очила според формата на лицето си?

Пролетни изненади

:) Честита Пролет! Зимата иска или не, си отива!
Как да изберем перфектният чифт очила в очакване на слънцето?! Изборът на идеалните за формата на лицето слънчеви очила не е толкова лесна задача!

Има рамки, които подчертават красивите черти и те карат да изпъкнеш, има и такива, които правят лицето ти да изглежда диспропорционално.

Как да разбереш кои очила ти подхождат?

На първо място, трябва да определиш дали лицето ти е кръгло, овално, квадратно или с форма на сърце.

След като знаеш отговора на този въпрос, можеш да потърсиш слънчевите очила, които да допълнят чертите ти.


Sunglasses.bg ти помага със следния наръчник.

  1. Ако лицето ти е с форма на сърце - най-тясната точка на лицата с форма на сърце е линията на челюстта, челото е широко, а брадичката тясна. Препоръчваме ти рамки, които са по-широки в горната си част (retro square, cat eye, sport).

  1. Кръглото лице е по-широко в скулите и по-тясно по челото и линията на челюстта. Избери квадратни или oversize слънчеви очила. (retro square, cat eye, square).

  1. Овалната форма на лицето е най-гъвкавата форма, което означава, че можеш да носиш както кръгли, така и правоъгълни рамки (retro square, aviator, oversized). Важното е да запазиш пропорцията.

  1. При правоъгълните лица скулите, челото и линията на челюстта имат еднаква ширина. Избери кръгли, овални или cat eye рамки, които ще намалят чилюстта. Ако търсиш правоъгълни рамки, нека техните ъгли да са аоблени. Ако лицето ти е по-дълго отколкото широко, пробвай рамки с максимално покритие на лещите. Изборът на oversize модел е идеално решение. Това ще създаде илюзия за допълнителна ширина на лицето.

Оригинални слънчеви очила и диоптрични рамки от Sunglasses.bg!!!

Sunglasses.bg

Рамки за очила