Как да разпознаем фалшивите слънчеви очила?

Фалшивите слънчеви очила са реплики, продавани с цел възползване от високата стойност на имитирания продукт.

Докато фалшивите часовници и дамски чанти представляват сравнително ниска опасност за клиента, фалшивите слънчеви очила могат да бъдат истински опасни. Тъй като са изработени от евтини материали, те рядко отговарят на стандартите за безопасност и обикновено нямат филтър, който да предпазва от вредните за очите ултравиолетови лъчи. Носенето на фалшиви слънчеви очила може да е много по-опасно за очите, отколкото тяхната липса.

Sunglasses.bg гарантира качеството на всички слънчевите очила, които продава. Всички предлагани от нас продукти са оригинални и при производството им са използвани напреднали технологии за изработка на лещите, които могат да блокират до 100% от вредните ултравиолетови лъчи.

Поръчвайки очила от Sunglasses.bg, гарантирано ще получите оригинални продукти. В случай, че решите да изпробвате късмета си другаде, съществува серия от основни правила, които да следвате:

Цената.
Марковите слънчеви очила заслужават цената си. Ние от Sunglasses.bg се опитваме с оптимизация на нашата работа да предложим възможно най-ниските цени за оригинални слънчеви очила, от предходни колекции на съответната марка (аутлет). Ако на друго място намерите по-ниска цена, която е „прекалено добра за да е истина”, е възможно продукта да е фалшификат.

Принтираният номер на модела.
От вътрешната част на лявото рамо на рамката винаги са изписани номера на модела и информация за размера. Размерите на шрифта, разстоянието между символите и подравняването трябва да са изписани с еднородни и лесни за четене знаци, дори в случаите, в които рамката е изключително тънка или метална.

Боята. Пластмасовите рамки са или изрязани от едно парче органичен ацетат, или са изляти чрез инжектиране в предварително боядисана пластмаса. Ако отрежете рамката, вътрешния цвят на пласмасовия материал трябва да е еднакъв с външния. Оригиналните рамки за очила или слънчеви очила НИКОГА не са боядисани.

Опаковката. Оригиналните слънчеви очила винаги се доставят в търговска опаковка на фирмата, която съдържа етикет с номера на бар кода, информация от производител и номер на модела.

Теглото. Когато държите автентични слънчеви очила в ръка, би трябвало да ги усетите сравнително тежки. Те трябва да се усещат солидни и пълни с материал, а не необичайно леки и чупливи.

Стикерът. В случай, че върху лещите има поставен стикер, той не трябва да е залепен с лепило, което да остави остатъци при отстраняване. Стикерът трябва да е поставен с използване на електростатично поле, а не с лепило.
 

Оригинални слънчеви очила и диоптрични рамки от Sunglasses.bg!!!

Roberto Cavalli sunglasses слънчеви очила Lio Jo, рамки Lio Joдамски слънчеви очила Tom Ford  слънчеви очила полароид Harley davidson рамки за очила, harley davidson слънчеви очилаCARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила!  дамски очила Swarowski, дамски рамки за очила Swarowski! Porsche design - мъжки слънчеви очила!
слънчеви очила Cavalli Слънчеви очила GUESS и GUESS by MARCIANO
POLICE - мъжки слънчеви очила и диоптрични рамки слънчеви очила FURLA CARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила! Timberland слънчеви очила и Timberland диоптрични рамки


 

Sunglasses.bg