Miss Sixty е водещата марка на компанията Sixty Group

Miss Sixty е водещата марка на компанията Sixty Group, част от които са и марките Energie и Killah, създадена през 1991 г.

Miss Sixty е водещата марка на компанията Sixty Group,  част от които са и марките Energie и Killah, създадена през 1991 г.

През 90-те години брандът е един от първите производители на кройки от деним на европейския пазар. През 2000 г. марката продължава да се развива успешно и предлага първата си колекция обувки, а след това успешно реализират хитовите си колекции на чанти, аксесоари, бижута, часовници и очила. В днешно време, Miss Sixty украсява бутиковите витрини на всички световни големи столици Milano, Tokyo, Los Angeles и Shanghai. Днес лейбълът е един от най-разпознаваемите в света на градската-шик  мода за съвременни жени.  Най-ценена е нейната широка и иновативна гама от деним продукти, благодарение на оригиналния, ироничен и уникален подход към кройките и тенденциите.
Марката е станала синоним на стил на живот. Знаменитостите също попадат в неустоимата модна клопка на бранда.

Днес бляскавият, уникален и неизменен стил на космополитния Miss Sixty съществува във визията на съвременната жена, подчертана с най-актуалните идеи на модната индустрия, но и с разпознаваемия и оригинален почерк на бранда. При нас ще откриете оригинални модели дамски слънчеви очила Miss Sixty

 

Sunglasses.bg