За Нас

За нас

Платформата BrandsOutlet.bg е съвместен проект на Брандс Аутлет ООД и Гейт.БГ ЕООД.

Какво е BrandsOutlet.bg?
Това е бърз, лесен и достъпен начин, да стартираш или доразвиеш свой собствен онлайн моден бизнес. BrandsOutlet.bg е платформа, събрала в една обща услуга, ноу хау в сферата на електроната търговия и маркетинг от една страна и всички необходими софтуерни инструменти и технически компетенции за реализация на прозрачен и легален бизнес от друга.

За кого е подходяща платформата BrandsOutlet.bg?
За всички търговци, работещи в сферата на електронна търговия с оригинални маркови стоки - дрехи, обувки, модни аксесоари, бельо, часовници или други подобни артикули с висока добавена стойност, породена от предимствата и полулярноста на бранда който носят.
Единственото изискване и ангажимент който поемате към нас, е да имате волята и желанието да извършвате 100% легална, законна и прозрачна дейност, единствено със стоки с доказан произход и качество, реално отговарящи на високите критерии на рекламирания бранд, придружени с всички необходими документи.

Какво включва услугата, която предлага BrandsOutlet.bg?
Като за начало получавате необходимите консултации относно основните стъпки и процеси за реализация и функциониране на електронен магазин. Ако имате вече работещ такъв, покажете ни Вашият сайт - неговият дизайн и функционалности, както и бизнес процесите които покрива настоящият Ви софтуер. Заедно ще надградим вашата инвестиция, до получаване на пълнофункционален електронен бизнес, с максимално автоматизиране на бизнес процесите, генериане на документацията и управление на складовите наличности и паричните потоци.
Ако проектът Ви все още не е стартирал, в комплект с бизнес софтуера, ние ще Ви предложим структура и дизайн, подходящи за Вашата дейност и за адаптирането на сайта към платформата BrandsOutlet.bg.
Всеки търговец - участник на платформата, в крайна сметка притежава собствен динамичен уеб сайт (електронен магазин), на собствен домейн, който бива интегриран за работа с цялостно IT решение за управление на бизнес процест и динамично уеб съдържание (CMS/CRM/miniERP) - уеб базирана, модулна информационнна система VirtualOfficeManager (VOM) - v.10.хх от русенската фирма Гейт.БГ ЕООД,
Всички категории, оферти и артикули, които публикувате на собственият Ви сайт, както и статии, новини и друго тестово и визуално съдържание, се публикуват на BrandsOutlet.bg и могат да бъдат видяни от всички негови потребители.

Мога ли да ползвам собствен дизайн на сайт в платформата BrandsOutlet.bg?
Едната възможност е да използвате структура и дизайн, подобни на тези на BrandsOutlet.bg. Този вариант е най-достъпен и не изисква никаква допълнителна инвестиция от Ваша страна.
Ако имате собствен дизайн, вече разработен сайт или HTML/CSS/JAVA script шаблон по който искате да се развие Вашият уеб проект, инженерите от Гейт.Бг ЕООД ще къстамизират и интегрират вашата идея с платформата и VirtualOfficeManager, на цена която ще договорим в пряк контакт, според Вашите изисквания  и разбира се, очаквания.

Къде се съхранява информацията, къде се хостват сайта, домейните и базите данни на учстниците в платформата BrandsOutlet.bg?
На всички клиенти и ползватели на VirtualOfficeManager и съответно на платформата BrandsOutlet.bg предоставяме хостинг услуга, по вид и обем според изискванията на Вашия проект, пълна системна администрация и техническо съдействие за експлоатация на вашите mail , web , db и file сървъри. Физическото съхранение на данните се извършва на сървъри собственост на Гейт.Бг ЕООД на територията на България. Предлагат се множество опции и разновидности на конфигурации и инсталации - споделен хостинг, VPS, предоставяне на собствени статични IP адреси, собствени DNS сървъри, топологии с изнесени DB и mail сървъри, управление на ресурсите през CPanel и много други технически възможности.

Кои полулярни платформи и CMS системи поддържа платформата BrandsOutlet.bg?
Самата платформа, както и сайтовете на всички търговци са разработени като къстъм проекти, без използването на чужд код, готови CMS или плъгини.
Софтуерното решение включва две части :
     1. сайт на търговеца, с прилежащият му дизайн, HTML/CSS/JAVA код и е собственост на търговеца.
     2. CMS/CRM/miniERP система VirtaulaOfficeManager, за управление на сайта и бизнес процесите, за чието използване заплащате месечна такса.
В този ред на мисли, ние не можем да интегрираме вашият Wordpress, WoCommers или Opencart проект. Ако ни предоставите HTML/CSS/JAVA шаблон на вашия работещ проект, ние ще го интегрираме да работи с нашата система.

Какво представлява VirtualOfficeManager (VOM v.10.xx)?
Това е уеб базирана информациона система за управление на бизнес процеси, съдържание и документация, с включени множество модули с CRM,CMS и ERP функционалности. Софтуера е собственост и авторство на Гейт.Бг ЕООД и се предоставя на клиентите като SaaS услуга. За използването му е необходимо сайта Ви да бъде интегриран и адаптиран с него.
Задачите които си поставя и решава VOM са много, но основното  е :
1. Иструментариум за управление и реализация на електронна търговия (електронен магазин), CMS
2. Пълнофункционално складово стопанство с виртуална складова структура, според нуждите на бизнеса
3. Единна номенклатура с артикули с богати набор от опции и атрибути.
4. Гъвкава система за категоризация на обекти и артикули, с дървовидна структура
5. Система за първично счетоводство - фактуриране, виртуални каси и обекти, управление на продажби и доставки, осчетоводяване на плащания, експорти към различни счетоводни софтуери, MS Excel. При това изцяло според изискванията на Наредба Н18 и интегрирано с мрежов касов апарат с ФП.
6. Управление на потребители на системата и регистрирани потребители през сайта, електронно досие на контрагент, пълни CRM възможности.
7. Интеграция на входящ/изходящ мейл трафик в системата.
8. Модули - графици, календари, задачи, документи и файлове (публични и частни)
9.

За нас За нас За нас За нас

Нашият екип

Владислав Симчев
Владислав Симчев
Ирена Симчева


Защо да купите оригинални артикули от нас?

Защо да купите оригинални артикули от нас?

  1. Ние градим доверие между нас и клиентите ни, и това е най-важно за нас!
  2. Brandsoutlet.bg предлага единствено оригинални модели на световно известни марки с доказан произход и качество.
  3. Всички предлагани артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага и получени от клиента в рамките на 24 часа!
  4. Всички пратки изпращаме с опция проба и тест - преди да платите може да видите, тествате и премерите избраните слънчеви очила или рамки за очила.
  5. Ние сме отговорни към държавата и обществото. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички изисквания на своите клиенти. Всички сделки сключвани през сайта Brandsoutlet.bg са придружени с необходимата документация.

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

BRANDS