За Нас

За нас

         Брандс аутлет ООД е компания регистрирана в гр. Русе в началото на 2016 г. с предмет на дейност електронна търговия с маркови стоки -  и облекла.

Представя на вашето внимание платформата за онлайн пазаруване BrandsOutlet.bg

Тук ще откриете аутлет модели на маркови слънчеви очила, часовници, дипотрични рамки, бижута от световни брандове - всички налични на склад при нас и готови да зарадват поредния доволен клиент.

 

Eлектронният магазин е изграден на база на цялостно IT решение за управление на бизнес процест (miniERP) - уеб базирана, модулна информационнна система VirtualOfficeManager - v.9.16 от русенската фирма Гейт.БГ ЕООД, автоматизирайки напълно процеса по предлагане, поръчка и изпращане на заявките, както и генериране на документи, контакти с клиенти и управление на складови наличности, запаси и доставки.

 

 

 

 

И всичко това с една единственна цел - да отговорим на изискванията на нашите клиенти за коректност и точност при обработка на поръчките, както и  оптимизация на разходите за да предложим достъпни цени.

 

 

 

 

 

 

           Като добавим безкомпромисното качество на предлаганите 100 % оригинални маркови артикули, наличност на над 500 модела и 25 бранда, заедно с доброто настроение Ви гарантират една незабравима онлайн shopping мания.

За нас

Защо да купите от нас слънчеви очила или диотрични рамки?

Защо да купите от нас слънчеви очила или диотрични рамки?

  1. Ние градим доверие между нас и клиентите ни, и това е най-важно за нас!
  2. Brandsoutlet.bg предлага единствено оригинални модели на световно известни марки с доказан произход и качество.
  3. Всички предлагани артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага и получени от клиента в рамките на 24 часа!
  4. Всички пратки изпращаме с опция проба и тест - преди да платите може да видите, тествате и премерите избраните слънчеви очила или рамки за очила.
  5. Ние сме отговорни към държавата и обществото. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички изисквания на своите клиенти. Всички сделки сключвани през сайта Brandsoutlet.bg са придружени с необходимата документация.

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

BRANDS