За Нас

За нас

Платформата BrandsOutlet.bg е съвместен проект на Брандс Аутлет ООД и Гейт.БГ ЕООД.

Какво е BrandsOutlet.bg?
Това е бърз, лесен и достъпен начин, да стартираш или доразвиеш свой собствен онлайн моден бизнес. BrandsOutlet.bg е платформа, събрала в една обща услуга, ноу хау в сферата на електроната търговия и маркетинг от една страна и всички необходими софтуерни инструменти и технически компетенции за реализация на прозрачен и легален бизнес от друга.

За кого е подходяща платформата BrandsOutlet.bg?
За всички търговци, работещи в сферата на електронна търговия с оригинални маркови стоки - дрехи, обувки, модни аксесоари, бельо, часовници или други подобни артикули с висока добавена стойност, породена от предимствата и полулярноста на бранда който носят.
Единственото изискване и ангажимент който поемате към нас, е да имате волята и желанието да извършвате 100% легална, законна и прозрачна дейност, единствено със стоки с доказан произход и качество, реално отговарящи на високите критерии на рекламирания бранд, придружени с всички необходими документи.

Какво включва услугата, която предлага BrandsOutlet.bg?
Като за начало получавате необходимите консултации относно основните стъпки и процеси за реализация и функциониране на електронен магазин. Ако имате вече работещ такъв, покажете ни Вашият сайт - неговият дизайн и функционалности, както и бизнес процесите които покрива настоящият Ви софтуер. Заедно ще надградим вашата инвестиция, до получаване на пълнофункционален електронен бизнес, с максимално автоматизиране на бизнес процесите, генериане на документацията и управление на складовите наличности и паричните потоци.
Ако проектът Ви все още не е стартирал, в комплект с бизнес софтуера, ние ще Ви предложим структура и дизайн, подходящи за Вашата дейност и за адаптирането на сайта към платформата BrandsOutlet.bg.
Всеки търговец - участник на платформата, в крайна сметка притежава собствен динамичен уеб сайт (електронен магазин), на собствен домейн, който бива интегриран за работа с цялостно IT решение за управление на бизнес процест и динамично уеб съдържание (CMS/CRM/miniERP) - уеб базирана, модулна информационнна система VirtualOfficeManager (VOM) - v.10.хх от русенската фирма Гейт.БГ ЕООД,
Всички категории, оферти и артикули, които публикувате на собственият Ви сайт, както и статии, новини и друго тестово и визуално съдържание, се публикуват на BrandsOutlet.bg и могат да бъдат видяни от всички негови потребители.

Мога ли да ползвам собствен дизайн на сайт в платформата BrandsOutlet.bg?
Едната възможност е да използвате структура и дизайн, подобни на тези на BrandsOutlet.bg. Този вариант е най-достъпен и не изисква никаква допълнителна инвестиция от Ваша страна.
Ако имате собствен дизайн, вече разработен сайт или HTML/CSS/JAVA script шаблон по който искате да се развие Вашият уеб проект, инженерите от Гейт.Бг ЕООД ще къстамизират и интегрират вашата идея с платформата и VirtualOfficeManager, на цена която ще договорим в пряк контакт, според Вашите изисквания  и разбира се, очаквания.

Къде се съхранява информацията, къде се хостват сайта, домейните и базите данни на учстниците в платформата BrandsOutlet.bg?
На всички клиенти и ползватели на VirtualOfficeManager и съответно на платформата BrandsOutlet.bg предоставяме хостинг услуга, по вид и обем според изискванията на Вашия проект, пълна системна администрация и техническо съдействие за експлоатация на вашите mail , web , db и file сървъри. Физическото съхранение на данните се извършва на сървъри собственост на Гейт.Бг ЕООД на територията на България. Предлагат се множество опции и разновидности на конфигурации и инсталации - споделен хостинг, VPS, предоставяне на собствени статични IP адреси, собствени DNS сървъри, топологии с изнесени DB и mail сървъри, управление на ресурсите през CPanel и много други технически възможности.

Кои полулярни платформи и CMS системи поддържа платформата BrandsOutlet.bg?
Самата платформа, както и сайтовете на всички търговци са разработени като къстъм проекти, без използването на чужд код, готови CMS или плъгини.
Софтуерното решение включва две части :
     1. сайт на търговеца, с прилежащият му дизайн, HTML/CSS/JAVA код и е собственост на търговеца.
     2. CMS/CRM/miniERP система VirtaulaOfficeManager, за управление на сайта и бизнес процесите, за чието използване заплащате месечна такса.
В този ред на мисли, ние не можем да интегрираме вашият Wordpress, WoCommers или Opencart проект. Ако ни предоставите HTML/CSS/JAVA шаблон на вашия работещ проект, ние ще го интегрираме да работи с нашата система.

Какво представлява VirtualOfficeManager (VOM v.10.xx)?
Това е уеб базирана информациона система за управление на бизнес процеси, съдържание и документация, с включени множество модули с CRM,CMS и ERP функционалности. Софтуера е собственост и авторство на Гейт.Бг ЕООД и се предоставя на клиентите като SaaS услуга. За използването му е необходимо сайта Ви да бъде интегриран и адаптиран с него.
Задачите които си поставя и решава VOM са много, но основното  е :
1. Иструментариум за управление и реализация на електронна търговия (електронен магазин), CMS
2. Пълнофункционално складово стопанство с виртуална складова структура, според нуждите на бизнеса
3. Единна номенклатура с артикули с богати набор от опции и атрибути.
4. Гъвкава система за категоризация на обекти и артикули, с дървовидна структура
5. Система за първично счетоводство - фактуриране, виртуални каси и обекти, управление на продажби и доставки, осчетоводяване на плащания, експорти към различни счетоводни софтуери, MS Excel. При това изцяло според изискванията на Наредба Н18 и интегрирано с мрежов касов апарат с ФП.
6. Управление на потребители на системата и регистрирани потребители през сайта, електронно досие на контрагент, пълни CRM възможности.
7. Интеграция на входящ/изходящ мейл трафик в системата.
8. Модули - графици, календари, задачи, документи и файлове (публични и частни)
9.

За нас За нас За нас За нас

Нашият екип

HP_News_Presents
Владислав Симчев
HP_News_Presents
Владислав Симчев
HP_News_Presents
Ирена Симчева


Защо да купите оригинални артикули от нас?

Защо да купите оригинални артикули от нас?

  1. Ние градим доверие между нас и клиентите ни, и това е най-важно за нас!
  2. Brandsoutlet.bg предлага единствено оригинални модели на световно известни марки с доказан произход и качество.
  3. Всички предлагани артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага и получени от клиента в рамките на 24 часа!
  4. Всички пратки изпращаме с опция проба и тест - преди да платите може да видите, тествате и премерите избраните слънчеви очила или рамки за очила.
  5. Ние сме отговорни към държавата и обществото. Практикуваме изцяло легален бизнес модел, като в същото време се стремим да изпълняваме всички изисквания на своите клиенти. Всички сделки сключвани през сайта Brandsoutlet.bg са придружени с необходимата документация.

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

BRANDS