За Нас

За нас

         Брандс аутлет ООД е компания регистрирана в гр. Русе в началото на 2016 г. с предмет на дейност електронна търговия с маркови стоки -  и облекла.

Представя на вашето внимание платформата за онлайн пазаруване BrandsOutlet.bg

Тук ще откриете аутлет модели на маркови слънчеви очила, часовници, дипотрични рамки, бижута от световни брандове - всички налични на склад при нас и готови да зарадват поредния доволен клиент.

 

Eлектронният магазин е изграден на база на цялостно IT решение за управление на бизнес процест (miniERP) - уеб базирана, модулна информационнна система VirtualOfficeManager - v.9.16 от русенската фирма Гейт.БГ ЕООД, автоматизирайки напълно процеса по предлагане, поръчка и изпращане на заявките, както и генериране на документи, контакти с клиенти и управление на складови наличности, запаси и доставки.

 

 

 

 

И всичко това с една единственна цел - да отговорим на изискванията на нашите клиенти за коректност и точност при обработка на поръчките, както и  оптимизация на разходите за да предложим достъпни цени.

 

 

 

 

 

 

           Като добавим безкомпромисното качество на предлаганите 100 % оригинални маркови артикули, наличност на над 500 модела и 25 бранда, заедно с доброто настроение Ви гарантират една незабравима онлайн shopping мания.

За нас

Защо да пазарувате от нас?

Защо да пазарувате от нас?

Brandsoutlet.bg предлага оригинални модели на световно известни марки с доказан произход и качество, на достъпни цени. Всички артикули са налични на склад и могат да бъдат изпратени веднага.
Доставката е за един работен ден с опция за преглед и проба преди заплащането.

Приятно пазаруване!

0%
Оригинални стоки
0
Марки
0
Артикула на склад

BRANDS